събота, 30 януари 2016 г.

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С ГЪБИ И ЛУК


ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С ГЪБИ И ЛУК
Пилешките дробчета овалях в брашно и пръжнах в сгорещено олио, като обърнах от двете страни. За да не плющят и гърмят, покрих с вестник /първобитна работа, ама върши работа/. През това време нарязах около 200 грама гъби печурки и ги пуснах при дробчетата. Разбърках. Обелих и нарязах на едри полумесеци 3 главички кромид лук и го сипах и него. Веднага и една шепа нарязана на кубчета една червена чушка /пипер/. Поръсих със сол, чубрица, черен пипер и кубче зеленчуково бульонче. Разбърках и готово. Накрая - магданоз.


Публикуване на коментар