събота, 30 януари 2016 г.

ЛЕОПАРДОВО РУЛО

РУЛЦЕТО НА ЛЕОПАРДА!
Пандишпан от 5 яйца + 1 ч.ч. кристална захар, разбити много добре.
Прибавяме 1 ч.ч. брашно и 2 ванилии.
Пече се на хартия, върху която предварително сме направили украсата на леопарда.
За целта, предварително от сместа отделяме смес потделно в две кафени чашки, които оцветяваме – едната с какао, а другата с оранжева боичка. С пош очертаваме кръгчетата. Правим едно кръгче от тъмната смес, а вътре с оранжевата запълваме.
Фурната се загрява предварително на 180 градуса и шарката се запича леко за около 2 минути /не повече/. Пандишпана се излива отгоре върху вече запечената шарка и се пече.
ПЛЪНКА: 125 грама краве масло, разбито с 3 суп. лъжици пудра захар, 1 бурканче конфитюр от вишнап и ягода /смес/ + 100 мл. прясно мляко + 1 ч.ч. нарязани орехи.





Публикуване на коментар