събота, 30 януари 2016 г.

ОМЛЕТ "СПЯЩИ МЕЧЕТА"

ОМЛЕТ "СПЯЩИ МЕЧЕТА"
Разбиваме добре с вилица 2-3 яйца /според големината на тигана/, прибавяме натрошено сирене и разбъркваме. В сгорещено олио сипваме яйцата и си изпържваме омлет, като внимателно го обръщаме от двете страни.
За да ни дойде повечко настроение от сготвеното, решаваме да си го аранжираме някак. Защо не!?
Аз приготвих за спане две мечета, които завих с "омлетеното" юрганче. А мечетата са от маслиново пюре, размесено с малко крема сирене. Оформих главички, а за очички и муцунки ползвах маслинка. Ушенцата са от тънки кръгчета кашкавал.
За гарнитура - издълбан "Чери" домат, напълнен с шприц от натурален млечен крем за мазане.
Можем да сервираме с домат, краставица, пипер и др.



Публикуване на коментар